Aplicatia Gratuita pentru bani inapoi la cumparaturi si cod reducere

   Comunitatea iCashBack iti este alaturi si iti ofera posibilitatea sa castigi si din recomandarile pe care le faci!

Povesteste familiei si prietenilor tai de avantajele comunitatii iCashBack si vei primi suplimentar 5% din valoarea CashBack-ului prietenilor tai! Pe viata!  Fara puncte sau stelute, ci bani CASH.

Bonusul de Prietenie de 5% va aparea in contul tau de utilizator de fiecare data cand prietenul invitat de tine face o cerere de retragere de bani. Aceasta suma ti-o dam de la noi, nu din banii prietenului tau.


Cum obtii Bonusul de Prietenie 

1. Fa click pe iconul Aplicatiei si apoi pe reteaua de socializare preferata. Vei da astfel un Share si oricare prieten de-al tau care se va inscrie iti va aduce Bonusul pe care il meriti. Simplu si Rapid!
 
2. Intra in contul tau iar la rubrica "Recomanda prietenilor" introdu numele si adresa de email a prietenului pe care vrei sa il recomanzi si apasa butonul "Recomanda". Noi ii vom trimite o invitatie din partea ta pe e-mail iar daca se inregistraza vei primi Bonusul.


3. Tot in contul tau in rubrica "Recomanda prietenilor" gasesti si un link personalizat pentru tine. Apasa butonul "Copiaza" si transmite-l oriunde crezi tu de cuviinta ca sunt cele mai mari sanse ca prietenii tai sa il acceseze: pe Facebook, pe forumuri sau in site-uri proprii
 

Merita sa recomanzi mai departe! In acest fel cunostiintele si prietenii tai primesc bani inapoi de fiecare data cand fac cumparaturi iar tu profiti personal prin Bonusul pe Prietenie iCashBack.
 

Cel mai generos site de CashBack din Romania!

CashBack-ul se poate oferi in limitele Termenilor si conditiilor. Decizia de cumparare nu ar trebui sa se bazeze pe primirea de CashBack.