Aplicatia Gratuita pentru bani inapoi la cumparaturi si cod reducere

   

iCashBack pareri


iCashBack.ro pareriPentru ca este relativ nou conceptul de CashBack in Romania, pentru ca pe internet se fac tot felul de lucruri dubioase si pentru ca in Romania exista un istoric de companii care au plecat cu banii oamenilor, am simtit nevoia sa detaliem conceptul de CashBack.

Sistemul functioneaza asemanator conceptului cardurilor cu diverse bonusuri la utilizare (bonusuri la companii aeriene, puncte de loialitate la telefonie pentru persoane fizice, etc). Dar obtii Bani Cash si ii poti retrage direct in contul bancar. Pe care poti sa ii cheltuiesti pentru orice doresti, fara sa fii conditionat de altceva. Sistemul este explicat foarte bine pe Wikipedia.


Dar este site-ul iCashBack de incredere?


Site-ul a aparut in anul 2011 si de atunci am evoluat continuu prin increderea acordata de cei care s-au incumetat sa incerce ceva nou si ne-au folosit site-ul. Acum am ajuns la un nivel in care tot mai multa lume a ajuns sa ne si recomande datorita seriozitatii de care am dat dovada pe parcursul anilor.

Pentru ca am creat site-ul de la zero si din fonduri propri, am pus tot sufletul ca acest proiect sa se realizeze si ne place sa credem ca am ajuns cel mai important site de CashBack din Romania. Iar pentru asta simtim mereu nevoia sa multumim fiecarui utilizator. Ne-a facut sa realizam ca nu ajutam doar niste utilizatori sa economiseasca bani la cumparaturi; ajutam mame reale, tati, copii, calatori, iubiti, oameni de afaceri, artisti, iubitori de animale, visatori, pragmatici.

Feedback-ul vostru, preocuparile si experientele cu aplicatia noastra ne-au inspirat sa devenim mai buni in fiecare zi. Iar parerile nu s-au lasat asteptate.

Ne-am bucurat foarte mult cand au aparut din partea utilizatorilor primele dovezi ca platim, asa cum am promis, CashBack-ul care ti se cuvine. Mai multe pareri se pot vedea fie pe Facebook, fie in pagina de review-uri dedicata Aplicatiei noastre. Permite-ne sa avem o retinere fata de cei care ne-au evaluat cu doar 1* pentru ca ei nu sunt utilizatori ai site-ului nostru si nu ne-au raspuns solicitarilor noastre de a detalia motivul evaluarii minime. Consideram pe cale de consecinta ca fie fac parte din concurenta si, din pacate, se preteaza la astfel de lucruri, fie ca nu au inteles pe deplin cum functioneaza sitemul.

Pe toata lumea indemnam sa citeasca rubrica de intrebari frecvente. Am conceput-o in urma intrebarilor puse de catre utilizatorii nostri si consideram ca este temeinic aprofundata.

De bine, despre noi au scris si Adevarul.ro precum si Libertatea.ro

De asemenea, pareri despre iCashBack.ro se pot citi si lasa pe pagina principala a site-ului nostru.


Am realizat aceasta pagina nu din incercarea de a te convinge neaparat dar iti putem spune ca sunt deja oameni care primesc sute, altii chiar mii de lei CashBack anual. La cumparaturile pe care oricum le-ar fi facut si bani pe care nu i-ar fi primit altfel decat prin intermediul site-ului de CashBack. 

Cat poti tu sa primesti, asta depinde de tine. Bonus ai 5% CashBack suplimentar daca recomanzi pe cineva prin Bonusul de prietenie

Extrem de simplu, cu doar cateva click-uri in plus sau automat, fara click-uri, folosind Aplicatia, primesti rapid bani in urma cumparaturilor tale.

Cel mai generos site de CashBack din Romania!

CashBack-ul se poate oferi in limitele Termenilor si conditiilor. Decizia de cumparare nu ar trebui sa se bazeze pe primirea de CashBack.