Aplicatia Gratuita pentru bani inapoi la cumparaturi si cod reducere

   

Premise
 
Te rugam sa citesti cu atentie urmatorii Termeni si Conditii (denumiti in continuare “Termeni” sau “Termenii”). Ei reglementeaza utilizarea site-ului www.iCashBack.ro (denumit in continuare “Site” sau “iCashBack”). Folosind acest Site, accepti in totalitate Termenii. Daca nu acccepti acesti Termeni, trebuie ca imediat sa incetezi sa folosesti Site-ul si sa nu folosesti niciun serviciu oferit prin intermediul lui.

Prezentul acord intra in vigoare imediat dupa ce ai confirmat acceptarea Termenilor prin apasarea butonului “Salveaza” in momentul crearii contului prin completarea formularului de inregistrare.

Orice utilizare a Site-ului inseamna ca ai acceptat si inteles pe deplin Termenii.

iCashBack este o platforma care ofera premii sub forma de bani, denumite "CashBack", de fiecare data cand un utilizator face tranzactii valide prin intermediul Site-ului in cadrul magazinelor partenere. O tranzactie valida este aceea care a fost acceptata de partenerii iCashBack. Cashback-ul este primit de catre utilizator in momentul in care iCashBack a primit din partea partenerului o suma stabilita. 

De asemenea, iCashBack este o platforma de vanzare si cumparare a produselor digitale, coduri, vouchere, cupoane, etc (denumite in continuare “produse”). Prin produse digitale se intelege orice tip de document in orice format electronic care poate fi incarcat si descarcat online, pe Internet.


1. Inregistrare si conturi


1.1. Contul de pe Site este individual si personal. Numai tu poti folosi contul tau si esti de acord sa iti pastrezi datele de autentificare confidentiale. Nu ai dreptul sa autorizezi o terta persoana sa acceseze sau sa foloseasca datele contului tau. Toata activitatea ce se desfasoara in contul tau este responsabilitatea ta. In orice moment, Site-ul poate dezactiva sau sterge un cont de utilizator, fara nici un motiv

1.2. La inregistrare, esti de acord sa primesti zilnic un buletin informativ prin intermediul casutei tale de e-mail. Poti decide oricand sa renunti la primirea buletinului informativ prin intermediul informatiilor prezente in acel buletin informativ. 

1.3. Varsta minima a utilizatorilor pentru inregistrare pe Site trebuie sa fie de 16 ani. Utilizatorii minori trebuie sa aiba acordul apartinatorilor legali care trebuie sa fie de acord cu Termenii.


2. Protectia datelor personale
 

2.1. Principalul scop al iCashBack de a aduna date personale este de a asigura o buna fuctionare a Site-ului si de a avea utilizatori multumiti. iCashBack nu vinde si nici nu inchiriaza date ce ajuta la identificarea unei peroane, unei terte parti. Din pacate, nu poate asigura ca aceste date personale nu vor fi niciodata dezvaluie si asta din cauza mediului legislativ existent (de exemplu, fara a limita afirmatiile anterioare, iCashBack poate fi fortat sa dezvaluie anumite informatii guvernului sau unor terte parti in anumite circumstante, sau pot exista cazuri cand o terta parte poate intercepta ilegal date).

2.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si compltata, si a Legii nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, iCashBack va administra in siguranta si numai pentru scopurile specificate, date personale pe care le furnizeaza utilizatorii. 

2.3. Conform Legii nr 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea datelor. In acest caz, utilizatorul este de acord ca stergerea datelor personale sa fie urmata de stergerea contului din sistem si de imposibilitatea utilizarii Site-ului.

2.4. Prin crearea contului pe Site, utilizatorul isi da consimtamantul explicit si liber exprimat in utilizarea datelor cu caracter personal, confirma ca este bine informat despre prelucrarea datelor cu caracter personal.


3. Legaturi externe


3.1 Site-ul poate contine legaturi externe catre alte pagini de internet. Utilizarea acestor legaturi se face pe propriul tau risc fara ca Site-ul sa fie raspunzator pentru nici un serviciu, continut, program sau alte materiale prezente pe acel site. Pentru protectia ta, consulta termenii si conditiile acelui site. iCashBack nu va fi facut raspunzator, direct sau indirect, pentru utilizarea continutului, bunurilor sau serviciilor oferite de site-ul respectiv sau pentru orice alte probleme de orice natura care survin in urma utilizarii acelor bunuri, servicii sau continutului site-ului respectiv.


4. Statusurile CashBack-ului


In Asteptare: este primul status pe care il are un CashBack. Cand un CashBack are statusul "In Asteptare", inseamna ca o actiune a fost finalizata pe site-ul magazinului partener. Statusul "In Asteptare" va fi modificat prin procesarea CashBack-ului respectiv de catre partener, procesare realizata in functie de validitatea actiunii respective.

Respins: inseamna ca acel CashBack nu este eligibil de plata si nu va fi platit. Un CashBack poate fi respins in urmatoarele circumstante, fara a se limita la acestea:

In cazul unei campanii per vanzare (sale): 

returnarea produsului, 
item dublat sau 
alta eroare clara specificata de catre magazinul partener, 
nereceptionarea platii din partea utilizatorului sau acesta a rambursat plata sau produsul,
esecul utilizatorului de a se conforma termenilor campaniei partenerului,
folosirea oricarei metode de dobandire frauduloasa a Cashback-ului.

In cazul unei campanii per inregistrare (lead): 

inregistrarea cu mai multe adrese de e-mail,
folosirea oricarei metode de dobandire frauduloasa a CashBack-ului.

Acceptat: inseamna ca acel CashBack este eligibil de plata si va fi platit de catre magazinul partener.

Platit: inseamna ca magazinul partener a platit catre iCashBack acel CashBack si urmeaza sa fie platit utilizatorului in momentul in care utilizatorul strange in contul sau CashBack "Platit" in valoare de minim 50 RON (cincizeci), moment in care va putea initia o cerere de plata. Doar un comision cu statusul "Acceptat" poate deveni "Platit".


5. Activitati interzise


Ceea ce urmeaza este o lista partiala cu activitatile interzise in ceea ce priveste Site-ul.

5.1. activitati care determina o incarcare masiva, disproportionala, a infrastructurii hardware si software a Site-ului;

5.2. trimiterea mesajelor SPAM;

5.3. incercarile de orice fel de a obtine codul sursa a Site-ului;

5.4. promovarea activitatilor ilegale;

5.5. promovarea altor afaceri sau activitati care ar putea atrage utilizatorii iCashBack fara acordul Site-ului;

5.6. afisarea de continut ofensator, obscen, ilegal, abuziv, amenintator, defaimator, derutant, etc.;

5.7. incarcarea de virusi sau documente virusate;

5.8. vanzarea de produse care, prin vanzarea lor, incalca termenii si conditiile de pe site-ul originar (de exemplu vouchere de reduceri netransferabile);

5.9. sustinerea de catre orice utilizator a unor fapte neadevarate, respectiv prezentarea unor fapte reale intr-o forma falsa, afectandu-se sau periclitandu-se astfel bunul renume sau credibilitatea iCashBack (inclusiv sustinerea de fapte care nu se pot verifica, nu se pot controla, punerea in circulatie a unor date sau informatii care pot determina pierderea increderii altor utilizatori actuali sau potentiali in iCashBack);

5.10. inducerea in eroare a utilizatorilor actuali sau potentiali;

5.11. punerea spre vanzare de produse fictive;

5.12. descrierea falsa a produsului;

5.13. oferirea de link-uri catre alte site-uri care nu au legatura cu produsul;

5.14. vanzarea de produse care nu apartin utilizatorului si acesta nu are drept legal sa vanda aceste produse;

5.15. vanzarea de produse care, prin vanzarea lor, incalca legile in vigoare;

5.16. mentinerea spre vanzare pe Site a unui produs care a fost vandut pe un alt site, ulterior punerii lui spre vanzare pe iCashBack.ro, in cazul in care produsul se poate vinde o singura data;

5.17. punerea spre vanzare pe Site de produse a caror coduri nu au fost generate sau urmeaza a fi generate;

5.18. folosirea oricarei metode de dobandire frauduloasa a CashBack-ului

5.19. etc


6. Conditii de vanzare. Garantia oferita de vanzator. 


6.1. Site-ul intervine in mijlocirea (intermedierea) vanzarii de produse digitale. Prin punerea spre vanzare a produselor prin intermediul Site-ului, esti de accord cu termenii si conditiile de pe site-ul originar al produsului sau orice alti termeni si conditii ce insotesc produsul respectiv, cu Termenii Site-ului, si confirmi in acest fel ca iti asumi toate consecintele legale din punerea in vanzare a produsului. De asemenea confirmi ca ai citit si ai inteles prevederile O.G. ne 34/2014 care reglementeaza comertul online.

6.2. iCashBack nu este implicat in nicio relatie juridica preferentiala cu utilizatorii care pun spre vanzare sau au incheiat o tranzactie de vanzare-cumparare rezultata ca urmare a utilizarii Site-ului sau cu cei care cumpara utilizand Site-ul. iCashBack nu este implicat in procesul de stabilire a pretului sau de realizarea a vreunei tranzactii si nu este responsabil de niciuna dintre actiunile utilizatorilor sai sau de actiunile unei terte parti care ar putea fi implicata. Atunci cand folosesti Site-ul, iti asumi pe deplin responsabilitatea. iCashBack nu are nicio autoritate de a actiona ca reprezentant al vreunui utilizator (fie potential, fie real). iCashBack si nici un reprezentant sau colaborator al Site-ului, nu sunt si nu pot fi, in nici un mod si in nici o masura, implicati in orice diferende, litigii judiciare si/sau extrajudiciare care pot interveni intre doi sau mai multi utilizatori, intre vanzator si cumparator.

6.3. Cei care vor sa vanda pe Site trebuie sa se inregistreze pe Site si sa ofere toate datele necesare realizarii procesului de vanzare. Aceste date trebuie sa fie corecte, valide. De asemenea, in cazul modificarii datelor esentiale, acestea trebuie actualizate neintarziat. Daca datele nu sunt corecte, valide si/sau actualizate, utilizatorul isi asuma toate urmarile, inclusiv juridice, care provin de aici si renunta la dreptul de a emite pretentii fata de iCashBack.

6.4. Ai voie sa vinzi pe Site doar produse pe care ai drepul legal sa le vinzi si care nu incalca prevederile sau orice alte conditii din prezentii Termeni. Nu ai voie sa vinzi pe Site produse care incalca drepurile de autor sau orice alte legi in vigoare, nu ai voie sa iti vinzi contul de pe Site, nu ai voie sa vinzi pe Site produse care au continut ofensator, obscen, ilegal, abuziv, amenintator, defaimator, derutant, pornografic, etc, nu ai voie sa vinzi produse care, prin vanzarea lor, incalca termenii si conditiile de pe site-ul originar sau orice alti termeni si conditii care insotesc produsul respectiv. Prin punerea spre vanzare a cel putin unui produs, garantezi pe propria raspundere, sub sanctiuniile legilor in vigoare, ca acel produs este autentic, utilizabil, ca ai dreptul sa il comercializezi si iti asumi toate consecintele legale in caz contrar.

6.5. Este obligatoriu sa stergi imediat produsul de pe iCashBack.ro in cazul in care ai vandut acelas produs pe un alt site, ulterior punerii lui spre vanzare pe iCashBack.ro, in cazul in care acest produs se poate vinde o singura data.  In caz contrar iti asumi toate consecintele legale si te obligi sa restitui cumparatorului sumele pe care acesta din urma le-a platit pe iCashBack.ro pentru cumpararea acelui produs.

6.6. iCashBack si nici un reprezentant sau colaborator al Site-ului nu verifica si nu urmareste si nici nu controleaza produsele puse spre vanzare pe Site. De asemenea, iCashBack si nici un reprezentant sau colaborator al Site-ului nu verifica si nu urmareste si nici nu controleaza utilizatorii Site-ului. iCashBack si nici un reprezentant sau colaborator al Site-ului nu poarta nici o raspundere pentru produsele puse spre vanzare pe Site. Astfel, iCashBack nu poate detine controlul asupra proprietatilor utilizatorului, asupra calitatii si sigurantei produselor vandute sau cumparate. De asemenea, iCashBack nu poate urmari daca s-au respectat prevederile legale, capacitatea si posibilitatea vanzatorului de a duce la indeplinire vanzarea produselor oferite, capacitatea cumparatorilor de a cumpara produse care ii intereseaza. Obligatiile iCashBack nu includ un astfel de control si de asemenea nu includ implementarea unui control asupra informatiilor afisate de utilizatorii Site-ului.

6.7. In scopul respectarii legii, a drepturilor iCashBack si/sau a tertelor parti, si pentru o cat mai buna desfasurare a activitatiilor Site-ului, iCashBack are dreptul exclusiv ca, din proprie initiativa si dupa criteriile sale proprii care nu pot fi cenzurate in nici un mod, la cererea autoritatilor competente ale statului sau la cererea unei persoane care justifica un interes legitim, sa suspende sau sa restrictioneze in orice mod activitatea unui utilizator. 

6.8. Prezenta Garantie include si acceptarea, acordul si intelegerea inclusiv a conditiilor de la punctul 8 a prezentilor Termeni.

6.9. Conform O.G. nr. 34/2014, vanzatorul intelege faptul ca un cumparator are dreptul de a denunta unilateral tranzactia realizata, in termen de 14 zile calendarisitice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. lucru care atrage prin cale de consecinta obligativitatea returnarii de catre vanzator a sumelor de bani pe care le-a achitat cumparatorul.


7. Conditii de cumparare


7.1. Daca cumperi un produs de pe Site, confirmi ca ai dreptul legal de a cumpara acel produs.  De asemenea confirmi ca ai citit si ai inteles prevederile O.G. nr. 34/2014 care reglementeaza comertul online.

7.2. Cumparatorul nu va achita niciun comision si va achita doar suma ceruta de vanzator si afisata pe Site. Tranzactia de cumparare se va derula prin intermediul unei conexiuni securizate SSL puse la dispozitie de www.mobilPay.ro, datele transmise fiind criptate. Cumparatorul trebuie sa studieze cu mare atentie descrierea unui produs si sa se asigure ca isi clarifica toate detaliile inainte de a-l cumpara. Cumparandu-l se subintelege ca a si inteles ce cumpara si isi asuma acest lucru.

7.3. Toate tranzactiile sunt finale si nu pot fi anulate dupa efectuarea platii. Comerciantul prezent pe produsul cumparat de tine, in cazul cumpararii unui voucher de pe un site de reduceri zilnice dar nu numai, este singurul raspunzator pentru facilitatile sau eventualele situatii neplacute de orice natura pe care ti le creeaza. Esti de accord sa absolvi iCashBack si pe toti cei care se ocupa de functionarea Site-ului de orice pretentii de orice fel, inclusiv financiare,  in urma aparitiei sau determinate de omisiuni de orice fel ale Site-ului, sau legate de serviciile sau bunurile oferite de comerciantul de pe voucherul cumparat pe Site. 

7.4. iCashBack poate, dupa propria sa discretie, sa ofere o restituire unui cumparator, in suma platita de el mai putin comisioane de transfer bancar, in cazul in care produsul cumparat de el a fost folosit de altcineva inaintea cumpararii de catre el si astfel acesta nu il mai poate folosi sau in cazul in care produsul nu este valid. O astfel de restituire va fi singura si unica pretentie a cumparatorului in ceea ce priveste produsele cumparate pe Site. Pentru a fi eligibil pentru o restituire, cumparatorul trebuie sa faca o cerere scrisa la adresa contact@iCashBack.ro in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data cumpararii sau in cadrul intervalului de expirare a produsului cumparat daca este cazul, in functie de care termen este atins primul. Subiectul mesajului trebuie sa fie “Cerere de restituire” iar in continutul mesajului trebuie sa specifice numele de utilizator folosit si toate informatiile referitoare la tranzactia efectuata. iCashBack va face eforturi rezonabile de a raspunde in 10 (zece) zile lucratoare la o astfel de cerere. In cazul in care iCashBack va emite o restituire cumparatorului, restituirea poate dura 30 (treizeci) de zile lucratoare pentru a fi procesata. iCashBack nu va fi facut raspunzator in nici un fel pentru cererile de restituire care nu sunt in concordanta din orice motiv cu Temenii sau care nu sunt onorate.
 

8. Taxele si comisioanele pentru serviciile furnizate de iCashBack


8.1. Nu costa nimic sa afisezi produse pe iCashBack, asadar poti afisa oricate doresti. Cand se concretizeaza o vanzare, iCashBack va percepe vanzatorului un comision de 15% + 3,99 RON din pretul de vanzare afisat de catre acesta pe Site. Pretul minim de vanzare trebuie sa fie 10 RON. Sumele aferente vanzatorului (pretul cu care s-a incheiat tranzactia minus 15% din acest pret minus 3,99 RON) vor fi virate prin transfer bancar acestuia.

8.2. iCashBack ofera posibilitatea unui vanzator de a-si promova produsele. Promovarea este optionala. In schimbul unei taxe de 4,99 RON/produs promovat, acest produs va apare in sectiunea de pe Site special destinata promovarii produselor. Promovarea nu garanteaza un numar minim de afisari.

8.3. In cazul in care un utilizator accepta sa promoveze un produs, suma care ii va fi restituita in cazul in care are loc vanzarea va fi dupa cum urmeaza: pretul cu care s-a incheiat tranzactia minus 15% din acest pret minus 3,99 RON minus 4,99 RON.

8.4. Odata promovat un produs, utilizatorul nu mai are dreptul sa renunte la promovarea lui. 

8.5. iCashBack transfera CashBack-ul cu statusul "Platit" in contul bancar al utilizatorului numai daca acesta depaseste suma minima de 50 lei (cincizeci) (fara TVA) si numai daca exista o solicitare de plata din partea utilizatorului. Transferul se va efectua in termen de maxim 30 de zile lucratoare. Pana la atingerea sumei minime de 50 RON (cincizeci) sau daca nu exista o cerere de plata valida din partea utilizatorului, CashBack-ul va fi retinut de iCashBack, acestea nefiind purtator de dobanzi sau alte taxe.

8.6. Pentru sumele mai mici de 600 RON retrase, iCashBack retine 15% din CashBack in momentul realizarii platii CashBack-ului catre utilizator.

8.7. Pentru sumele mai mari de 600 RON retrase, iCashBack retine, suplimentar fata de sumele de la punctul 8.6, impozitul pe profit conform legii.

 

9. Asumarea raspunderii pentru restituiri in cazul vanzatorilor

 
9.1. In cazul in care iCashBack decide sa ofere o restituire unui cumparator, asa cum este specificat mai sus, pentru un produs vandut de tine ca vanzator, autorizezi iCashBack sa returneze sumele cuvenite cumparatorului, sume care vor proveni de la tine ca vanzator si accepti sa rambursezi in acest sens in contul bancar atasat site-ului www.iCashBack.ro si care iti va fi transmis la adresa ta de e-mail, sumele cuvenite in termen de 30 (treizeci) de zile calendaristice de la instiintarea primita de pe e-mail-ul icashback.ro@gmail.com. Odata trimis e-mailul de catre iCashBack, accepti si iti asumi ca acesta se considera ca fiind citit in decurs de 48 (patruzecisiopt) de ore. 

9.2. Prin punerea spre vanzare pe Site a cel putin unui produs iti exprimi acordul in deplina cunostiinta de cauza a Termenilor si acorzi permisiunea si autorizezi in mod expres iCashBack de a retrage sumele, cuvenite unei restituiri, din contul tau bancar sau de a beneficia de aceste sume din orice alta sursa de venit de-a ta, sau de-a apartinatorilor tai, fara a mai obtine o autorizare prealabila din partea ta. Iti exprimi de asemenea acordul de a oferi orice acord, sprijin si autorizare necesare pentru ca iCashBack sa poata restitui sumele necesare. In cazul in care aceste sume nu sunt recuperate in 30 (treizeci) de zile calendaristice, autorizezi iCashBack sa ia toate masurile legale de a recupera sumele cuvenite si esti de acord sa platesti si toate taxele, onorariile si cheltuielile efectuate de iCashBack in activitatea de a recupera sumele datorate.


10. Virarea banilor


10.1. Intelegi si accepti ca perioada de virare a banilor in contul tau bancar, in cazul in care ai realizat o vanzare pe Site, depinde de perioada de decontare de 10 (zece) zile a procesatorului de plati online mobilPay (www.mobilPay.ro) si ca iCashBack isi rezerva la randul sau 10 (zece) zile lucratoare pentru a vira banii in contul vanzatorului dupa ce a primit sumele de la mobilPay. In circumstante care nu depind de iCashBack, acesta nu isi asuma responsabilitatea nerespectarii termenelor mentionate anterior. 

10.2. Intelegi si accepti ca iCashBack transfera CashBack-ul cu statusul "Platit" in contul bancar al utilizatorului numai daca acesta depaseste suma minima de 50 lei (cincizeci) (fara TVA) si numai daca exista o solicitare de plata din partea utilizatorului. Transferul se va efectua in maxim 30 de zile lucratoare.

10.3. Intelegi si accepti ca pot interveni diverese situatii cand transferul nu poate fi facut la timp. Nu vom putea fi considerati responsabili pentru niciun fel de intarzieri sau consecinte ale intarzierilor de plata.11. Taxe si impozite


11.1 iCashBack nu isi asuma nici o responsabilitate legata de taxele si impozitele ce decurg din realizarea vanzarilor si a transferurilor de bani catre utilizatorii Site-ului. Orice taxe si impozite intra in responsabilitatea beneficiarilor si vor fi suportate de catre acestia.

 
12. Garantii


12.1 Site-ul trebuie luat “ca atare”, fara niciun fel de garantie implicita sau explicita. iCashBack nu garanteaza in nici un fel ca folosirea Site-ului va fi fara intreruperi, fara erori, fara virusi, sau ca Site-ul se va incadra oricaror cerinte sau asteptari ale utilizatorilor. Informatiile obtinute prin intermediul Site-ului si produsele comercializate pe Site nu sunt verificate si iCashBack nu garanteaza ca informatiile sunt legale, corecte, complete, demne de incredere sau valide din orice punct de vedere. iCashBack nu recunoaste nicio garantie implicita sau explicita.


13. Limitarea raspunderii


13.1. Folosirea Site-ului se face pe propriul tau risc. Informatia transmisa prin Internet nu este niciodata complet securizata. Esti de acord ca iCashBack, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea Site-ului si niciun reprezentant sau colaborator al Site-ului nu vor fi facuti raspunzatori in niciun fel, (nu vor fi considerati responsabili, nu vor fi sanctionati punitiv, nu vor fi supusi unor plati compensatorii de nicio natura, nu vor fi obligati sa plateasca daune de nicio natura, nu vor fi obligati sa plateasca nicio taxa sau onorariu, etc), fata de tine sau fata de terte persone, pentru prejudicii directe sau indirecte, accidentale, speciale, sau caracteristice sau de orice alta natura, care rezulta din folosirea Site-ului sau din imposibilitatea folosirii sau accesarii Site-ului, pentru pierderea de date sau bani, chiar si in cazul in care iCashBack sau functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea Site-ului sau vreun reprezentant sau colaborator al Site-ului, au fost informati de posibilitatea unor astfel de daune sau daunele erau previzibile.

13.2. iCashBack, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea Site-ului, niciun reprezentant sau colaborator al Site-ului, nu au nicio raspundere pentru acoperirea pretentiilor tertilor, de orice natura, care pot rezulta in relatie cu utilizarea, copierea sau falsificarea website-ului sau a continutului acestuia sau a oricarui alt website inrudit, de catre terte persoane, neautorizate de iCashBack, indiferent daca functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea Site-ului sau vreun reprezentant sau colaborator al Site-ului, au fost informati, au cunoscut sau ar fi trebuit sa cunoasca aceasta posibilitate. 

13.3. Singurul tau drept si singura compensatie cu privire la orice litigiu cu iCashBack este incetarea de a mai folosi Site-ul. Limitarea raspunderii se face la nivelul maxim permis de lege. Daca limitarile de mai sus nu sunt aplicabile, in aceste conditii raspunderea iCashBack, fata de tine si/sau terte persoane, nu va depasi sumele platite de tine catre iCashBack in cele 2 (doua) luni calendaristice inainte de aparitia unei astfel de revendicari.

13.4. iCashBack nu ofera nicio garantie si nu garanteaza faptul ca materialele disponibile prin intermediul Site-ului sunt legale, adecvate sau valabile in afara Romaniei. Daca accesezi si utilizezi Site-ul dintr-o locatie din afara Romaniei, esti responsabil pentru respectarea tuturor legilor aplicabile iar iCashBack nu este responsabil pentru un astfel de acces.

13.5. iCashBack nici nu sustine nici nu este responsabil pentru acuratetea oricarei opinii sau sfat sau declaratie facuta pe Site de catre altcineva decat un angajat al site-ului care se ocupa special cu acest lucru, sau de catre un administrator. In niciun caz nu va fi iCashBack responsabil pentru orice pierdere sau dauna cauzata de o informatie postata de utilizatori.


14. Despagubiri/Compensatii


14.1. Esti de acord sa renunti la orice fel de despagubiri si compensatii, sa aperi si sa absolvi de orice fel de raspundere pe iCashBack si pe toti functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea Site-ului, pe toti reprezentantii sau colaboratorii Site-ului, sa-i absolvi de orice revendicari sau pretentii financiare, inclusiv onorarii judecatoresti sau ale avocatilor, care decurg din sau sunt legate de orice produse sau servicii achizitionate care au legatura cu Site-ul sau orice utilizare a Site-ului. 

14.2. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti din orasul Brasov.


15. Intimitate

15.1. Utilizatorul intelege, este de acord si accepta ca tot continutul generat de el si / sau continutul generat de iCashBack care colectiv poate fi numit „Comunitate” este public si nu privat, si deci continutul utilizatorului poate fi citit de catre altii fara cunoasterea acestuia.

15.2. Utilizatorul ii acorda iCashBack dreptul sa foloseasca informatii generate de el pentru promotii, campanii de marketing, cercetari sau in orice alte scopuri legale fara limitari de timp, spatiu sau orice alt fel de limitare.

15.3. Prin postarea informatiei pe Site, utilizatorul acorda in mod gratuit, fara limita de timp sau spatiu sau orice alt fel de limitare, in mod gratuit si irevocabil, drepturile de a folosit neexclusiv continutul sau informatia postata pe site. iCashBack va putea folosi aceasta informatie prin, fara sa se limita la, reproducere, modificare, publicare, editare, traducere, distribuire. Informatia va fi folosita fie singura fie ca parte a altor metode de comunicare, in orice fel, fara limitari teritoriale. iCashBack va avea de asemenea dreptul de a acorda aceasta drept de utilizare partenerilor sai sau altor terti.


16. Modificari


16.1 iCashBack se extinde continuu, isi actualizeaza si optimizeaza website-ul, produsele si serviciile aferente, in paralel avand dreptul de a modifica liber termenii si conditiile de utilizare a website-ului. In consecinta, este de datoria utilizatorilor sa verifice periodic acesta pagina pentru schimbari. iCashBack nu va notifica modificarea Termenilor iar continuarea utilizarii Site-ului va fi considerata a constitui acceptarea modificarilor. Daca nu mai esti de acord cu Termenii sau cu modificarile realizate, poti opta sa nu mai folosesti Site-ul. In acest caz, poti de asemenea sa optezi sa ti se inchida contul. 


17. Proprietatea intelectuala

17.1 Site-ul este proprietatea intelectuala a iCashBack si este protejat prin dreptul sãu de proprietate intelectuala asupra sa. iCashBack este destinat exclusiv utilizarii in scop personal de catre tine. Nu ai dreptul de a reproduce sau pune la dispozitia altcuiva niciunul din materialele sau informatiile aflate pe site, fie ele si partiale, cu sau fara modificari in lipsa contractului scris din partea iCashBack. Nu ai dreptul de a distribui sau de a utiliza in scop comercial acest website fara consimtamantul expres al iCashBack. iCashBack isi rezerva toate celelalte drepturi pentru protejarea intereselor sale in fata legii.

17.2 Logo-urile de brand si toate elementele de identificare ale unei companii sunt detinute de societatile respective si nu de iCashBack.ro. Utilizarea pe Site a brandului sau logo-ului unei companii nu reprezinta o legatura directa a iCashBack.ro cu acea companie, nicio legatura directa a acelei companii cu iCashBack.ro si nici nu implica in mod necesar existenta unei relatii contractuale.


18. Notificari

18.1 Daca ai orice intrebari legate de acesti Termeni, practicile Site-ului sau despre relatiile tale cu iCashBack, nu ezita sa ne scrii la icashback.ro@gmail.com
Cel mai generos site de CashBack din Romania!

CashBack-ul se poate oferi in limitele Termenilor si conditiilor. Decizia de cumparare nu ar trebui sa se bazeze pe primirea de CashBack.